lunes, 21 de noviembre de 2011

EL BLAU ÉS DEL CEL I DEL MAR

Des d'aquí ens solidaritzem amb vosaltres; ara sí que vivim en una realitat contra la que cal lluitar des la  consciència, la humanitat i la comunitat. Hem viscut una jornada d'indignació al veure que venim d'un país ple de persones que en un moment de crisi giren cap a la dreta. 

El nostre viatge, però, continua enriquint-nos de noves experiències i companyies. Especialment, Puerto Madryn, ha estat un capítol amb molta càrrega política. Durant 10 dies hem format part d'un moviment crític i activista que lluita pels drets de les dones, oferint tallers, participant en xerrades de sensibilització i ajudant a recuperar "La casa de la Mujer". Ens hem carregat de força i de motius pel canvi.
Paral·lelament, el nord est de la Patagònia ens ha regalat paisatges únics i la inestimable companyia de les senyores balenes, aquestes sí que respiren!
Gràcies a la Casa del Sol per acollir-nos, a la familia (Duncan, Saoirse, Alejandra..) per cuidar-nos i especialment a la Mariana per donar-nos un espai del seu present.




Propera parada, glaciars, muntanyes, llacs, exhuberància patagònica.

2 comentarios: